Exterieur en interieur waterdicht

Exterieur en interieur waterdicht

Binnenafdichting

Om ervoor te zorgen dat er geen water in uw huis komt, kunt u ook stappen ondernemen om het interieur van uw kelder waterdicht te maken. Enkele populaire waterdichtingsmethoden voor binnenshuis zijn:

Waterdichte verf is gemaakt om uw huis te beschermen tegen de buitenomgeving. Het gaat lang mee en laat je de komende 5-10 jaar ontspannen van de zorgen van waterschade. Waterdichte verf is gemiddeld 20-200 per blik, afhankelijk van het merk, de textuur, de afwerking, het type, enz. Een schilder brengt doorgaans tussen de 0,50 en 1,60 per vierkante voet in rekening. van het muuroppervlak om de klus te voltooien.

Een injectie met epoxy 4 is een effectief en betrouwbaar proces dat het lekken van betonnen funderingen voorkomt. Het wordt uitgevoerd vanuit de kelder als een lagedrukinjectie van epoxy 4 wordt aangebracht via poorten die langs de lengte van de scheur zijn geïnstalleerd. Het hardt binnen 5 uur uit en de scheur bestaat dan niet meer. De sterkte van de epoxy 4 is extreem sterk, zelfs sterker dan beton. Een getrainde injectietechnicus of een waterdichtingsaannemer kan dit werk uitvoeren en kost doorgaans 350-525 per scheur. Deze klus is vrij snel en duurt minder dan een uur per crack.

In het onderste deel van de kelder is een opvangpomp 2 geïnstalleerd om overstromingen te voorkomen die waterschade kunnen veroorzaken. Het installeren van een pomppomp 2 kan erg duur zijn, maar het is de moeite waard om uw huis te beschermen tegen eventuele waterschade. De kosten voor het installeren van een nieuwe pomppomp bedragen gemiddeld 500-1.100. Loodgieters rekenen 45-65 per uur. Een loodgieter kan een pomppomp 2 installeren voor 360-650 voor 8-10 uur werk.

Waterdicht maken van de buitenkant

Om ervoor te zorgen dat er geen water in uw huis komt, kunt u ook methoden gebruiken om de buitenkant van uw kelder waterdicht te maken. De beste tijd om deze te installeren is wanneer het huis in aanbouw is. Enkele populaire methoden voor buitenafdichtingen zijn:

Opgraving: een duur proces dat voorkomt dat lekken via een betonnen fundering binnendringen. Opgraving is een methode die vaak wordt gebruikt wanneer de afgewerkte kelderwanden niet toegankelijk zijn; vaak wanneer er lekken achter de lambrisering zijn, natte tralies 9, open haarden en bovenkasten. Dit is meestal het waterdicht maken van een hele muur of een deel van een muur. De gemiddelde kosten voor uitgraven en waterdicht maken door een aannemer zijn 100-250 per lineaire voet (afhankelijk van de graafdiepte en toegankelijkheid). Dit project kan tot 24 uur werk vergen, afhankelijk van het aantal muren.

Natrium bentoniet: een behandeling die een barrière vormt tussen de fundering en natte grond. Het is een klei-achtig materiaal dat vocht absorbeert. Wanneer watermoleculen zich binden aan het natriumbentoniet, zet de klei uit en vult de scheuren in zodat water niet naar binnen kan. Dit is een goed proces om te doen tijdens de bouw van een nieuw huis. De gemiddelde prijs voor een behandeling met natrium bentoniet is afhankelijk van de benodigde hoeveelheid, gemiddeld 52 per ton.

Raamput afvoer

Vensterput 1 afvoerinstallatie is een andere methode voor het waterdicht maken van een kelder om ervoor te zorgen dat er geen water in komt en schade veroorzaakt. Vensterput 1 drains kunnen worden geïnstalleerd rond een raam onder het niveau van een huis. Raamputten 1 vangen water op dat in de kelder lekt en elimineert het lekprobleem meteen. Installatie van een raamput 1 afvoer door een aannemer zal gemiddeld ergens tussen de 500-2.000 bedragen.

0 comments on “Exterieur en interieur waterdichtAdd yours →

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *