Drie basismethoden voor het waterdicht maken van kelders

Drie basismethoden voor het waterdicht maken van kelders

1. Binnenkitten. Hoewel binnenkitten niet vaak worden gebruikt als hulpmiddel voor het waterdicht maken van de kelder, kunnen ze worden gebruikt als tijdelijk materiaal om uw kelder droog te houden. Deze tool is ontworpen om ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid in de kelder laag blijft. Het gebruik van binnenafdichtingen om uw kelder waterdicht te maken, voorkomt dat vocht wordt opgenomen door de muren en vloeren van de kelder en kan ook helpen voorkomen dat vocht naar andere delen van het huis wordt gemorst.

2. Binnenwaterafvoer. De meest effectieve methode voor het waterdicht maken van kelders wordt binnenwaterafvoer genoemd. Een afvoersysteem kan helpen om waterophoping in uw kelder te voorkomen, waardoor het water uit de voetteksten van de fundering van het huis en onder de kelderverdieping wordt verplaatst. Binnenafvoersystemen kunnen in slechts een dag of twee worden geïnstalleerd en zijn veel betaalbaarder dan buitenkelderafdichtingssystemen.

3. Waterdicht maken van de buitenkelder. Waterdicht maken van buitenkelders is een kostbare en uitgebreide methode die door aannemers wordt gebruikt om kelders waterdicht te maken, meestal tijdens de bouw. Deze methode is ontworpen om te voorkomen dat water grote structurele schade aan uw huis of gebouw veroorzaakt, met behulp van polymeren en membranen om de buitenmuren van de kelder te coaten. Polymeren staan ​​bekend als een efficiënt waterdicht materiaal dat de tand des tijds kan doorstaan. Helaas kan het gebruik van deze methode op een bestaand huis storend zijn en kan het zelfs de afvoer van buitenaf verstoppen, waardoor de effectiviteit ervan wordt beperkt.

Hoe u een waterdichtingsmethode in de kelder kiest voor uw huis
Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden als het gaat om waterdichtheid in de kelder. Kosten zijn een belangrijke factor voor veel huiseigenaren, omdat dit proces een prijskaartje heeft. Sommige mensen kiezen voor binnenkit als tijdelijke oplossing totdat ze het budget hebben voor een betere waterdichtingsoplossing in de kelder.

 

 

De prijs is echter niet het enige waar u rekening mee moet houden wanneer u beslist welke waterdichtingsmethode in de kelder u wilt gebruiken – u moet ook rekening houden met de kwaliteit en duurzaamheid van de door u gekozen methode. Professionele kelderafdichtingbedrijven adviseren consumenten om voor een permanente oplossing te kiezen, omdat deze op de lange termijn veel kosteneffectiever zal zijn. Hier bij Basement Systems, Inc. raden we aan om een ​​binnenafvoersysteem te installeren in combinatie met pomppompen en een kelderontvochtiger voor langdurige waterdichting.

Voordat u iets anders gaat doen, moet u eerst overleggen met een gecertificeerd waterdichtingsbedrijf in de kelder en uw kelder grondig laten beoordelen. Het kan ook geen kwaad om kelderverdichting te onderzoeken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen, dus aarzel niet om de rest van onze site te bekijken!

0 comments on “Drie basismethoden voor het waterdicht maken van keldersAdd yours →

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *